Hip Porselein & Stippen Enzo

Niets is zo leuk als saai wit porselein een beetje op te pimpen!

Wij hebben verschillende technieken om dit toe te passen, bijvoorbeeld met porseleinverf, met stiften of met ware Transferverf waarmee je het mooiste Blond servies gewoon zelf maakt!

Heb je een vrijgezellendag en willen jullie gezamenlijk een theeservies voor de bruid beschilderen? Wil je een eigen tapasservies, maar kun je niets vinden in jouw smaak? Dan ben je bij de InspiratieHoeve op het juiste adres! Tijdens deze workshop, spons en beschilder je iets geheel naar eigen smaak en kleur.

Stippen Enzo, het zusje van…

Hip, kleurrijk en mooi! Onze nieuwe workshop Stippen Enzo is een zusje van onze workshop porselein schilderen. De handige kneepjes van het vak leer je gedurende deze avond en voor je het weet heb jij jouw stippencreatie op tafel staan. Er wordt speciale verf gebruikt dat, na bakken in de oven, jarenlang mooi blijft. Uit een breed aanbod qua porselein mag jij je eigen item uitkiezen en daarmee aan de slag gaan.

Uiteraard komen alle technieken aan bod en ga jij aan de slag met de techniek waar jij enthousiast van wordt. Dit ga je zeker geweldig vinden!

Meer informatie