De Pluktuin van de InspiratieHoeve is ondertussen een prachtige tulpenzee. Vanaf 5 april zijn we dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur én mag je voor 3,50 tien prachtige, verse tulpen komen plukken. Geniet ervan!

Dit jaar is het voor het eerst deze tulpenpracht in Boekelo….én dan eentje waarin je ook zelf je bosje mag plukken. Bijzonder voorjaarsuitje dus!

In het afgelopen najaar hebben wij maar liefst 15000 tulpenbollen samen met onze vrijwilligers gepoot. Deze bollen hebben wij aangeboden gekregen van Fluwel en Sams Tulpen. Via Facebook en onze nieuwsbrief zullen we dit proces een beetje in beeld brengen.

Zeer waarschijnlijk zij n de tulpen eind april op of uitgebloeid en gaan wij weer sluiten om alle bollen uit de grond te halen en te laten drogen voor het volgende jaar…vanaf mei gaan dan de zomerbloeiers de grond in, en de eerste echte zomerbloeiers zullen naar verwachting pas rond 1 juli te plukken zijn. We zullen de exacte data via deze pagina en Facebook laten weten.

Je mag dan in onze pluktuin  weer voor 3,50 je eigen bosje bloemen plukken. Hoe gaaf is dat?! Let op, alleen (gepaste) contante betaling mogelijk. Elk jaar ligt er tevens een leuke quiz voor onze jonge bezoekers, zo wordt een bloemetje plukken niet alleen maar leuk maar ook educatief.

Onze pluktuin biedt tevens de mogelijkheid om onze pony Snowy te aaien of even uitrusten op één van de aanwezige zitjes. In het plukhuisje tref je tevens leuke fietsroutes, folders en boerderijproducten (pauwen-veren, appels, eieren) van het seizoen aan”Pluk met liefde en geniet van het ware buitenleven.”