De Pluktuin van de InspiratieHoeve is momenteel gesloten. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen om in het voorjaar van 2019 een nog mooiere, grotere en vollere pluktuin te realiseren.  In het afgelopen najaar hebben wij maarliefst 15000 tulpenbollen samen met onze vrijwilligers gepoot. Deze bollen hebben wij aangeboden gekregen van Fluwel en Sams Tulpen. Via Facebook zullen we dit proces een beetje in beeld brengen.

Wij gaan er voor om eind april de pluktuin weer open te kunnen stellen voor de pluk van de tulpen, de echte zomerbloeiers zullen naar verwachting pas rond 1 juli te plukken zijn. We zullen de exacte data via deze pagina en Facebook laten weten.

Je mag dan in onze pluktuin  weer voor 3,50 je eigen bosje bloemen plukken. Hoe gaaf is dat?! Let op, alleen (gepaste) contante betaling mogelijk. Elk jaar ligt er tevens een leuke quiz voor onze jonge bezoekers, zo wordt een bloemetje plukken niet alleen maar leuk maar ook educatief.

Onze pluktuin biedt tevens de mogelijkheid om onze pony Snowy te aaien of even uitrusten op één van de aanwezige zitjes. In het plukhuisje tref je tevens leuke fietsroutes, folders en boerderijproducten (pauwen-veren, appels, eieren) van het seizoen aan”Pluk met liefde en geniet van het ware buitenleven.”