In deze ruimte treft u een wel heel unieke muur aan, namelijk een bijna 10 meter lange mozaïekmuur met veel terugkomende beelden van onze boerderijdieren. Deze ruimte is geschikt voor activiteiten of buffetten ed, met daarbij een prachtig uitzicht op het erf en de weilanden.  Het is vooral een praktische ruimte die vaak wordt gebruikt als ontvangstruimte bij grotere groepen, waarbij hier gestart wordt met koffie/thee een welkomstwoordje en dat dan vanuit hieruit de groep in kleinere groepen uiteen gaat in de overige 3 ruimtes, voor vervolg presentaties, workshops etc.

Deze ruimte is niet geschikt als sec vergaderruimte omdat deze niet verwarmd is. (hooguit middels een heater voor een start van een groter evenement.

Informatie ruimte

  • Grootte ca 50 m2
  • Zitplaatsen: normaliter een niet-gemeubileerde ruimte, maar er kunnen 60 zitplaatsen gecreëerd worden.

Kosten

  • Kosten 50,00 euro per dagdeel, plus 5,- euro p.p. Prijs is inclusief koffie/thee, gebruik van beamer, flipover en WIFI.

Indien wenselijk is het mogelijk om de overige naastgelegen ruimtes te gebruiken.

Uiteraard zijn er allerlei mogelijke opties bij te boeken, zoals een lunch, buffet, drankje of een mooie teambuildingsactiviteit. Neem in dit geval gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.