Kleinschalig en landelijk vergaderen, lezingen of trainingen verzorgen, de InspiratieHoeve is dé aangewezen plek. Op deze centraal gelegen locatie, staat alles in het teken van het ware buitenleven; de landelijke inrichting, de kleine boerderijdieren, de pluktuin, de vergaderweide, de weidse uitzichten. De ontspannen sfeer en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met u kijken we naar uw wensen qua ruimte, inrichting en gewenste hapjes en drankjes.

De ruimtes

Bij de InspiratieHoeve beschikken wij over twee verwarmde binnen ruimtes en een aantal niet verwarmde ruimtes die goed te gebruiken zijn voor evenementen of grotere festiviteiten. In de toekomst zijn er uitbreidingsplannen om de hooizolder te verbouwen tot grote vergaderzaal, wij houden u op de hoogte.

Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden op ons erf en in het weiland en pluktuin. Kom even langs, dan denken we graag samen met u mee, naar uw wensen en onze mogelijkheden.

De Hoeve

img_2726

Een landelijke oude schuur, met de antieke tegels nog aan de muur. Prachtige uitzicht op het erf door middel van openslaande deuren. In deze ruimte zijn 16 zitplekken gerealiseerd met eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

De Krijtruimte

dsc09767

In deze rustieke, sfeervolle ruimte staan twee lange tafels met bankjes waarop in totaal 14 mensen kunnen plaatsnemen. In deze ruimte is er de mogelijkheid om de tuindeuren te openen voor een extra landelijke beleving & laat tot slot een groet achter op onze krijtmuur!

De Kappe

dsc01221

Sfeervolle buitenruimte, ideaal voor ontvangst van uw gasten. In overleg serveren we hier onze overheerlijke verse taarten, koffie en thee of in de winter glühwein met bijbehorend vuurkorfje. Ook is het een ideale plek voor een afsluitende barbecue. Uit te breiden met picknicktafels en statafels.

De Mozaïekschuur

dsc02088

In deze ruimte treft u een wel heel unieke muur aan, namelijk een bijna 10 meter lange mozaïekmuur. Deze ruimte is geschikt voor de wat actievere activiteiten of buffetten ed, met daarbij een prachtig uitzicht op het erf en de weilanden.

dsc01024-remove-redeye
20150420_152429
dsc01075