Al jaren liep ik rond met het idee om ‘iets’ voor mijzelf te gaan beginnen. Ik ben graag creatief bezig, maar wil daarnaast ook heel graag mensen coachen. Dit vanwege mijn opgedane ervaring als docent in het Hoger Onderwijs en mijn vooropleidingen als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Psycholoog. De vraag was dan ook lange tijd hoe ga ik beide combineren? Beetje bij beetje vielen de puzzelstukjes op z’n plaats.

In december 2011 kwam de gehele workshop inhoud van Oekepoek op mijn pad. Oekepoek was destijds een bekende sieradenworkshop-studio in Enschede. Ik heb niet lang hoeven nadenken over deze aankoop en zo stonden de materialen al snel in de opslag. Ik had echter nog geen ruimte en tijd om naast mijn baan met ‘iets’ te starten, maar ik wist 100 % zeker dat dat er van zou komen. Dat moment kwam sneller dan ik had durven hopen.

In juni 2012 kregen we de sleutel van onze boerderij in Boekelo. Bij deze boerderij behoort een geweldige schuur, ook wel Hoeve genoemd. In een kort tijdsbestek is de Hoeve omgetoverd tot een waar sieraden- en kralenatelier, ook wel de InspiratieHoeve genaamd. De naam InspiratieHoeve is eigenlijk letterlijk de vertaling van een Hoeve (schuur) waar men Inspiratie opdoet met het creëren van eigen sieraden.

Vanaf januari 2013 mocht ik de eerste groepen ontvangen in mijn InspiratieHoeve. In eerste instantie ben ik van start gegaan met de sieradenworkshops, echter werd dit al snel uitgebreid met andere creatieve workshops.

De omgeving

  • Gevestigd aan de rand van Boekelo. Een gezellig dorpje met een aantal heerlijke en gezellige eettentjes en toeristische trekpleisters zoals: Nostalgische stoomtrein, een viersterren hotel en gezellige winkeltjes!
  • Centraal gelegen tussen Enschede en Hengelo nabij de autobaan A35.
  • Prachtige landelijke ligging met uitzicht op ver gestrekte weilanden en bos.
  • Volop prachtige fiets- en wandelroutes.
  • En uiteraard nog heel veel meer!

Laat je verrassen bij de InspiratieHoeve