Het team

Vaste gezichten die je veelal zult treffen als je bij ons op het erf komt zijn de gezichten van Renate en Mirthe. Daarnaast komt Frederieke ons af en toe assisteren en zijn er momenteel drie dames, Esther, Marianne en Loes aan het re-integreren op ons erf. Je komt hen wellicht tegen in de pluktuin, op het erf of als gastvrouw bij een workshop.

 

Hoe het begon…

Al jaren liep ik rond met het idee om ‘iets’ voor mijzelf te gaan beginnen. Ik ben graag creatief bezig, maar wil daarnaast ook heel graag mensen coachen. Dit vanwege mijn opgedane ervaring als docent in het Hoger Onderwijs en mijn vooropleidingen als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Psycholoog. De vraag was dan ook lange tijd hoe ga ik beide combineren? Beetje bij beetje vielen de puzzelstukjes op z’n plaats.

In juni 2012 kregen we de sleutel van onze boerderij in Boekelo. Bij deze boerderij behoort een geweldige schuur, ook wel Hoeve genoemd. In een kort tijdsbestek is de Hoeve omgetoverd tot een landelijke workshopruimte, ook wel de InspiratieHoeve genaamd. Maar al snel werd dit uitgebreid met tal van workshops, later ook arrangementen, de pluktuin en de vergaderlocatie. De naam InspiratieHoeve is eigenlijk letterlijk de vertaling van een Hoeve (schuur) waar men Inspiratie opdoet qua de enorme hoeveelheid aan materialen, voorbeelden en uiteraard geïnspireerd wordt door de prachtige landelijke omgeving en sfeer binnen.

De omgeving

  • Gevestigd aan de rand van Boekelo. Een gezellig dorpje met een aantal heerlijke en gezellige eettentjes en toeristische trekpleisters zoals: Nostalgische stoomtrein, een fijn hotel en vele gezellige winkeltjes!
  • Centraal gelegen tussen Enschede en Hengelo nabij de autobaan A35.
  • Prachtige landelijke ligging met uitzicht op ver gestrekte weilanden en bos.
  • Volop prachtige fiets- en wandelroutes.
  • En uiteraard nog heel veel meer!

Laat je verrassen bij de InspiratieHoeve