Muziekworkshop

Somnium Music maakt het mogelijk dat je nu ook bij de InspiratieHoeve een muziekworkshop kunt volgen. Er zijn tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan Rhythm on TrashBoomwhackersDjembéBody PercussieCardio DrumsRapworkshop etc.

Hieronder een korte indruk van één van de veel geboekte workshops van Somnium Music:

Tijdens deze workshop gaan we op diverse “afvalmaterialen” muziek maken. Van lege flessen tot regentonnen, van cement-kuipen tot emmers. Mensen die de “Blue Man Group” of de “Slagerij van Kampen” kennen, weten ongetwijfeld hoe fantastisch dit kan klinken. Er kan op ieder niveau meegedaan worden.

In deze workshop trommelen we op allerlei materialen die weggegooid zijn door onze ´wegwerp´ maatschappij. Het is ook mogelijk om uw eigen afvalmaterialen mee te nemen, wij improviseren dan terplekke met het materiaal dat voorhanden is.

Neem gerust contact met ons op over de prijzen en verdere mogelijkheden en combinaties die wij voor jullie in petto hebben.  Een muziekworkshop is super te combineren met een lekker buffet, een leuke creatieve workshop of een middagje er op uit in het buitengebied van Boekelo. Wij organiseren gegarandeerd een onvergetelijke middag  of avond voor iedereen!

Arrangement impressie

Prijs opvragen